Düzce Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültemizde Buluştu

Mar 12

Düzce Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Üniversitemiz Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi’ni ziyaret ederek üniversite eğitimi ve kampüs yaşamı konularında bilgilendirildi.

Yapılan ziyarette Yetenek Sınavı’na hazırlanan 10 ve 11. sınıf Grafik Bölümü öğrencilerine Üniversitemiz Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi’nden Arş.  Gör. Zeynep Gürler ve Arş. Gör. Özkan Işık eşlik etti.

Konuk öğrenciler ilk olarak, Üniversitemiz Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. E. Yıldız Doyran’ın doğa temalı “Yeniden Doğa/Re Nature” başlıklı kişisel sergisini ziyaret etti. Öğrenciler eserleri ilgi ve beğeniyle inceledi. Daha sonra Fakültenin desen ve resim atölyelerini gezen öğrenciler, atölyelerde Fakülte öğrencileri ve öğretim elemanlarımızla sohbet eşliğinde merak ettikleri soruların cevaplarına ulaştı. Ziyaret sonunda   öğrencilere hediyeleri takdim edildi.