Üniversitemiz COVİD-19 Virüsüne Karşı Dezenfeksiyon İşlemi Gerçekleştirdi

Mar 16

Üniversitemiz COVİD-19 virüsü önlemleri kapsamında gerçekleştirdiği bilgilendirmelerin yanında dezenfeksiyon çalışmalarını da yaparak salgına karşı önlemlerini artırdı.

Her türlü bilgilendirme ve önlem çalışmalarını yürüten Üniversitemiz, ilaçlama kapsamında; merkezi derslikler, fakülteler, toplantı salonları, koridorlar, sosyal tesisler, spor kompleksi ve genel kullanım alanlarında dezenfeksiyon işlemi uyguladı.

COVİD-19 virüsüne karşı etkin ve başarılı mücadele veren ülkemizde acı bir olayla karşılaşmamak amacıyla ve dünya çapında etkisini gösteren salgının en hafif düzeyde atlatılması için Üniversitemiz, kurumsal olarak yoğun mesai harcıyor.

Öğrencilerimizin 16 Mart’ta başlayan tatil döneminde yerleşkelerimizde her yer temizlenerek dezenfekte yapıldı ve bundan sonrada belirli aralıklarla yapılmaya devam edecek.