BESYO Öğrencimiz Trap Türkiye Şampiyonasında Üçüncü Oldu

Haz 03

Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Antrenörlük Eğitimi Bölümü birinci sınıf öğrencisi Ahmet Balkancı, Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Saraçoğlu Spor Tesisleri Atış Poligonu’nda gerçekleştirilen Trap Türkiye Şampiyonası’nda üçüncü oldu.

Ahmet Balkancı, Üniversitemizi daha büyük yarışmalarda daha büyük başarılarla temsil etmek istediğini söyleyerek, “Düzce Üniversitesi’ni seçmemin nedenlerinden biri de Düzceli olmak ve kazanacağım başarılarla Üniversitemizin ve İlimizin tanıtımına katkı sağlamak.” ifadelerini kullandı.

Başarılı olmak için çok çalıştığını belirten Balkancı, hedefleri arasında, Avrupa’da derece alıp, 2020 Olimpiyatları’na katılmak olduğunu sözlerine ekledi.