Kitap Bağışı Töreni Üniversitemizde Gerçekleştirildi

Mar 23

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi tarafından düzenlenen Avni Akyol Ümit Kültür ve Eğitim Vakfı Kitap Bağışı Töreni Merkezi Dersliklerde gerçekleştirildi.

Kitap Bağışı Törenine Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Engin Deniz, Avni Akyol Ümit Kültür ve Eğitim Vakfı Yöneticisi Emekli Öğretmen Nihal Altındağ, Eğitim Fakültemiz Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Aslıhan Kuyumcu Vardar, öğretim üyelerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Avni Akyol Ümit Kültür ve Eğitim Vakfının Eğitim Fakültemize 5.000 adet kitap bağışında bulunduğu etkinlikte, programın sunuculuğunu yapan Araştırma Görevlisi Taner Atmaca Öğretmen Okullarının kuruluşu ve gelişiminden söz etti.

Konuşmanın ikinci bölümünde Milli Eğitim Eski Bakanı Avni Akyol’un hayatından kısa bir kesit sunuldu.

Programa Avni Akyol Ümit Kültür ve Eğitim Vakfı Yöneticisi Nihal Altındağ’ın konuşmalarıyla devam edildi. Vakfın kurucusunun Avni Akyol olduğunu belirten Altındağ, Vakfın kuruluşu, amaçları ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Soru-cevap şeklinde devam eden programda, misafir konuşmacı Nihal Altındağ’a Eğitim Fakültemiz Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Aslıhan Kuyumcu Vardar tarafından çiçek verildi.

Eğitim Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. M. Engin Deniz’in vakıf yöneticisi Nihal Altındağ’a teşekkür belgesini takdim etmesinin ardından etkinlik, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.