Prof. Dr. Krista Varantola Üniversitemizde

Mar 30

Avrupa Üniversiteler Birliği Üyesi Prof. Dr. Krista Varantola, üniversitelerde kurumsallaşma çalışmaları kapsamında Üniversitemizi ziyaret etti.

Üniversitemiz Çalıştay Salonu’nda gerçekleşen toplantıya Prof. Dr. Krista Varantola, Rektörümüz Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Prof. Dr. İsmail Ercan ve Senato Üyelerimiz katıldı.

“Tampere Üniversitesinde” Rektörlük, Finlandiya Rektörler Konseyi Başkanlığı, Tüm Avrupa Akademileri Bilim ve Etik Daimi Komitesi Üyeliği gibi, üniversite yönetiminin birçok kademesinde görevde bulunan Prof. Dr. Varantola, kurumsallaşma, kalite, üniversite yönetimi gibi alanlardaki deneyim ve bilgilerini Senato Üyelerimizle paylaştı. Senato Üyelerimiz de proje çalışmaları hakkında bilgiler sunarak karşılıklı görüş alış verişinde bulundu.

Üniversitemizin değer üreten ve yenilikçi politikası göz önüne alınarak gerçekleştirilen toplantı, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.