AUTOCAD Kursu'na Kesin Kayıt Yaptıracakların Dikkatine

Nis 01

Düzce Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim, araştırma Ve Uygulama Merkezi tarafından açılacak "AUTOCAD Kursu" na kesin kayıt yaptıracak kursiyerlerimizin dikkatine...

AUTOCAD KURSU ASİL KAYIT LİSTESİ

Sıra No
Ad
Soyad
Kayıt Durumu
Şaban
Koç
Süleyman
Özdemir
Ömer
Sezgin
Mustafa
Öztürk
Rukiye
Akseki
Emel
Çalışkan
Asil Kayıt

Düzce Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim, Araştırma ve Uygulama Merkezi (DÜYEM) tarafından düzenlenen “Autocad Kursu” na asil kayıt hakkı kazanan adayların 01,02 ve03 Nisan 2015 tarihlerinde kayıtlarını DÜYEM sekreterlik ofisinde veya Cumayeri MYO’unda yaptırmaları gerekmektedir.
Not: Kesin Kayıta gelen kursiyerlerimizin Halk Bankası Düzce Şubesi IBAN TR70 0001 2009 3270 0044 000001 nolu hesaba kurs ücretlerinin, kursun ismini belirterek yatırarak banka dekontlarını yanlarında getirmeleri ya da duyem@duzce.edu.tr. adresine mail atmaları gerekmektedir.
D.Ü öğrencilerine:  200 TL
Diğer katılımcılara: 300 TL