"SOLIDWORKS Kursu"na Kesin Kayıt Yaptıracakların Dikkatine

İlker
Saydan
Asil Kayıt

Düzce Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim, Araştırma ve Uygulama Merkezi (DÜYEM) tarafından düzenlenen “Solidworks Kursu” na asil kayıt hakkı kazanan adayların 01,02 ve03 Nisan 2015 tarihlerinde kayıtlarını DÜYEM sekreterlik ofisinde veya Cumayeri MYO’unda yaptırmaları gerekmektedir.
Not: Kesin Kayıta gelen kursiyerlerimizin Halk Bankası Düzce Şubesi IBAN TR70 0001 2009 3270 0044 000001 nolu hesaba kurs ücretlerinin, kursun ismini belirterek yatırarak banka dekontlarını yanlarında getirmeleri ya da duyem@duzce.edu.tr. adresine mail atmaları gerekmektedir.
D.Ü öğrencilerine:  250 TL
Diğer katılımcılara: 400 TL