Üniversitemizin Kick Bokstaki Büyük Başarısı

Nis 21

Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde gerçekleştirilen 62 üniversitenin katıldığı Üniversitelerarası Türkiye Kick Boks Şampiyonası’nda Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencileri 10 madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

Kafile Başkanı ve Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Kürşat Karacabey, “Sporcularımız, doktora öğrencimiz Serdar Bayraktaroğlu kontrolünde disiplinli bir çalışma süreci geçirdiler. İki yıllık genç bir okul olmamıza rağmen alınan derece gerçekten büyük başarıdır. Türkiye Şampiyonu olan sporcumuzu, Türkiye üçüncüsü olan sporcularımızı ve Serdar Hocamızı yürekten kutluyor tebrik ediyorum. Bu başarı Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokuluna inanan ve değer veren yönetimimizin eseridir. Değer Üreten Üniversitemizin çok değerli Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu’na bu başarıyı armağan ediyoruz. Ayrıca Yüksekokulumuzun kurumsallaşma aşamasında ve her konuda desteklerini yanımızda hissettiğimiz Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar’a Yüksekokulum adına şükranlarımı sunuyorum.” dedi.