Halkla İlişkiler ve Tanıtım Öğrencileri Kariyer Günleri Buluşması’nda

Nis 24

Üniversitemiz Gölyaka Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı tarafından düzenlenen “Kariyer Günleri Buluşması” semineri Gölyaka Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Üç gün süren “Kariyer Günleri Buluşması” eğitim seminerine blogger ve fotoğrafçı Mahmut Han Gediz, yazar Funda Özçubukçu, yazar Niver Lazoğlu,  E-bebek Kurumsal İletişim Müdürü Hande Yuvakuran, girişimci Ataman Özbay, Vatan Gazetesi Spor Editörü Turgay Yavaş, Gölyaka Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyeleri ve öğrencileri katıldı.

Eğitimin ilk günü “Etki ve İkna için Formüller” konusu üzerine söze başlayan Neslihan Yahşi,
iş hayatında ve günlük hayatta insanların algılarının nasıl yönetilebileceği, insanları etkilemenin püf noktaları ve imajın önemi gibi konulara değinerek öğrencileri bilgilendirdi.
Grafik Tasarım Bölümü Öğretim Üyemiz Sevgi Bayram, "Renklerin Dili" konusu üzerine gerçekleştirdiği semineriyle renklerin hayatımızdaki etkisine değindi.

Uçan Adam Mahmut Gediz "Marka ve Marka Olmak" konulu seminerinde “Her fotoğrafın bir hikayesi olmalı.” diyerek gezip gördüğü yerlerin fotoğraflarını öğrencilerimiz ile paylaştı.
Yazar Funda Özçubuk ile "Diksiyon ve Etkili İletişim" seminerinde harflerin çıkışı sırasında eğlenceli anlar yaşandı.

Diksiyon seminerinden hemen ardından Pari Yazar Niver Lazoğlu "Medya ve İletişim", E-Bebek Kurumsal İletişim Müdürü Hande Yuvakuran "Kurumsal İletişim" konulu sunumlarını öğrencilerimiz ile karşılıklı sohbet tarzında gerçekleştirdi. Konuşmacı Lazoğlu ve Yuvakuran iş tecrübelerine hayatlarına üzerinden örnekler vererek öğrencilere umut kaynağı oldular.

Islak mendilin mucidi ünlü girişimci Ataman Özbay, hayat hikayesini öğrencilerimizle paylaşarak girişimci ruhun nasıl oluşturulabileceği hakkında bilgi verdi.

Vatan Gazetesi Spor Editörü Turgay Yavaş, "Sosyal Medya ve Etki" üzerine gerçekleştirdiği sunumunda sosyal medyanın etkili kullanımı ve sosyal medyanın bilinçli kullanımı hakkındaki bilgilerini dinleyicilere sundu.

Seminerlerinin sona ermesinin ardından FLU BAND Rock Grubu konseri ve gala yemeğiyle “Kariyer Günleri Buluşması” etkinliği sona erdi.