Düzce Cumhuriyet Başsavcılığından Rektörümüze Ziyaret

Nis 28

Düzce Cumhuriyet Başsavcı Vekili Bülent Cebeci, Rektörümüz Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu’na makamında iade-i ziyarette bulundu.

Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Prof. Dr. İsmail Ercan, Rektör Danışmanımız ve Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Recep Özmerdivenli ile birlikte Genel Sekreterimiz Hasan Sadi Ateş’in de bulunduğu görüşmede Düzce Cumhuriyet Başsavcı Vekili Bülent Cebeci, Üniversitemize ilk defa geldiğini ve çok beğendiğini dile getirdi.

Üniversitemizin gelişiminden övgüyle bahseden Cebeci, emeği geçenlere teşekkür etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu, Düzce Cumhuriyet Başsavcı Vekili Bülent Cebeci’ye görevinde başarılar dileyerek, Üniversitemiz ile uyumlu bir çalışma dönemi geçirme temennisinde bulundu.

Sohbet toplantısı şeklinde geçen ziyaret, karşılıklı iyi niyet dilekleri ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.