Erim Hısım’la Tersten Bakmak

Nis 28

Üniversitemiz Kariyer Topluluğu tarafından düzenlenen “Erim Hısım’la Tersten Bakmak” konulu konferans Cumhuriyet Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Konferansa Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Görevlisi, Eğitmen, Yönetim Danışmanı Erim Hısım, öğretim üyelerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Konferansa öğrencilerimizle sohbet şeklinde başlayan Erim Hısım, hayata farklı açılardan bakan, günlük hayattan kesitler sunan çeşitli fotoğraf karelerini dinleyicilerle paylaştı.Erim Hısım, ortak yanlış cevap veren bir grubun doğru cevap veren kişi üzerindeki etkisini gösteren bir deneyi de öğrencilerimizle gerçekleştirdi.

Erim Hısım düşünen, sorgulayan, hayata farklı açılardan bakabilen kişiler olma konusunda öğrencilerimize tavsiyelerde bulunurken, “Sizin yerinize başkası karar vermesin, siz karar verin.” sözleriyle konuşmasını sonlandırdı.

Konferans, misafir konuşmacıya teşekkür belgesinin takdim edilmesi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.