Üniversitemiz Halk Oyunları Topluluğu İkinci Oldu

May 04

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu (THOF) tarafından düzenlenen “Üniversitelerarası Halk Oyunları Türkiye Şampiyonası’nda”  Üniversitemiz Halk Oyunları Topluluğu (DÜHOT) ikinci oldu.

Antalya Kepez Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen etkinliğe Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, THOF Başkanı Hayri Gürhan Ozanoğlu, Antalya Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Özsoy, THOF Başkan Vekili Remzi Kaya, THOF Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Pehlivan, Suat Aksu, Tuba Akın, Hızır Cenk Saruhan, THOF Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ali Özçelik, THOF Genel Sekreteri Naci Numanoğlu,  THOF Organizasyon Kurulu Başkanı Nesrin Zibel, Kültür ve Sosyal İşler Müdür Vekili Erdal Çelik ve THOF Başkan Danışmanları katıldı.

Artvin oyun yöresi ile sahnede yerini alan Halk Oyunları Topluluğumuzun idarecisi Doç. Dr. Ümit Büyüksarı, antrenörü Onur Güdüş ve müzik düzenleyicisi Mehmet Narin oldu. Ayvalık’ta gerçekleştirilen halk oyunları yarışmasında da üçüncülük ödülü alan Üniversitemiz Halk Oyunları Topluluğu başarılarına bir yenisini daha ekleyerek Üniversitelerarası Halk Oyunları Türkiye Şampiyonası’nda düzenlemesiz dalda ikinciliği elde etti.