Funda Arar'dan Müzik Ziyafeti

May 11

Üniversitemiz tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen, ZED Organizasyon’un üstlendiği “9.Bahar Şenlikleri” Üniversitemiz Konuralp Yerleşkesi Ortak Yaşam Alanında muhteşem Funda Arar konseriyle sona erdi.

Öğrencilerimizin sosyal ve kültürel gelişimlerine önem veren Üniversitemizin düzenlediği 9. Bahar Şenlikleri’nin ilk gününde Aylin Aslım, ikinci gününde Kubat sahne aldı.

Öğrenci topluluklarımızın düzenlediği çeşitli aktivitelerle keyifli anlar yaşayan öğrencilerimiz, baharın çoşkusunu doyasıya yaşadı.
9.Bahar Şenlikleri’nin son gününde DJ Kosta’nın müzikleriyle eğlenceli dakikalar yaşayan öğrencilerimiz, Türk Pop Müziğinin usta sanatçısı Funda Arar’ın sahneye çıkmasıyla büyük bir çoşku yaşadı. Sevilen şarkılarını seslendiren ünlü şarkıcı, muhteşem sahne performansıyla Üniversitemizde unutulmaz bir gece yaşattı.
Öğrencilerimizin yanı sıra halkın da yoğun ilgisinden duyduğu mutluluğu dile getiren Funda Arar, öğrencilerimize hitaben “Teşekkürler Düzce Üniversitesi. Burada sizlerle olmak çok güzel, çok keyifli. Öğrencilik yıllarınızın kıymetini bilin. Keşke üniversite günlerime geri dönebilseydim. Ne demek istediğimi üniversite bitince anlayacaksınız. Burada kurulan arkadaşlıklar kalıcı olur. Hepiniz çok güzelsiniz. Herkese iyi eğlenceler diliyorum.” sözleriyle duygularını paylaştı.

Gecenin ilerleyen saatlerinde Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Öner Abidin Balbay ve Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman Akbulut tarafından sevilen şarkıcıya Üniversitemiz adına çiçek ve hediye takdim edildi. Prof. Dr. Öner Abidin Balbay, “Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu adına, tüm çalışanlarımız adına, öğrencilerimiz adına Funda Arar’a teşekkür ediyorum. Genel Sekreterliğimize, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığımıza, İletişim ve Tanıtım Koordinatörlüğümüze ve tüm Rektörlük çalışanlarımıza da Bahar Şenlikleri’ndeki yoğun emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” sözleriyle düşüncelerini ifade etti.
Kusursuz sahne performansıyla dinleyenleri büyüleyen Funda Arar, gecenin sonunda “Konserde emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. İnşallah tekrar görüşürüz. Sevgiyle kalın.” sözleriyle veda etti.

Üniversitemizin düzenlemiş olduğu 9. Bahar Şenliği, ünlü sanatçı Funda Arar’ın sahneden ayrılmasının ardından havai fişek gösterileriyle sona erdi.