Kuzey Kafkas Kültür Derneği’nden Rektörümüze Ziyaret

May 13

Kuzey Kafkas Kültür Derneği Yöneticileri, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu’na veda ziyareti gerçekleştirdi.

Üniversitemize kurucu rektör olarak atanan ve iki dönem rektörlük görevini yürüten Rektörümüz Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu’na, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı olan ve aynı zamanda Kuzey Kafkas Kültür Derneği Başkanlığını yürüten Murat Caymaz, dernek yöneticileri ile birlikte veda ziyaretinde bulundu.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar ile misafirlerini ağırlayan Rektörümüz, nazik ziyaretlerinden dolayı konuklarına teşekkür etti. Dernek yöneticileri Rektörümüze, Üniversitemize ve Düzce’ye kattığı değerlerden dolayı ebru tablosu ve çiçek hediye etti.