Rektörümüzden Basına Veda Ziyaretleri

May 14

Rektörümüz Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu, kamu il protokolüne gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından İlimiz basın kuruluşlarına veda ziyaretlerinde bulundu.

Üniversitemiz İletişim ve Tanıtım Koordinatörü Uzman Duygu Özdemir’in de yer aldığı ziyaretlerde Öncü Medya Grubunda yer alan Öncü TV ve Düzce Manşet Gazetesi ziyaret edilerek Öncü Medya Grubu Başkanı Önder Tonyalı ile görüşme gerçekleştirildi. Rektörümüz görüşmede, “Öncü TV ve Manşet Gazetesi, Düzce’nin gerçek değerlerini ortaya çıkarmak, üniversitemizin sesini kamuoyuna duyurmak konusunda çok önemli ilgi ve destek gösterdi. Her iki kurumda çalışan tüm mensuplara teşekkür ediyorum.” dedi.

Düzce TV’ye yapılan ziyarette Rektörümüz, Genel Koordinatör Suat Kapoğlu ve Program Yapımcısı Mehmet İbrahimoğlu ile görüştü. Düzce TV’ye özellikle Üniversitemizin haberlerine yoğun ilgi gösterdiği ve sesimizi Düzcelilere duyurduğu için teşekkür etti.

Burası Düzce Gazetesi’ne yapılan ziyarette Rektörümüz, Genel Yayın Yönetmeni Fatih Melih Maradit ile görüştü. Maradit, yapılan projeler ve kazanılan başarılar ile kamuoyunda ilimizin ve Düzce Üniversitesi’nin sıklıkla yer almasını sağladığını ifade ederek Rektörümüze teşekkür etti.

Ziyaretlerine Düzce Pusula Gazetesi ile devam eden Rektörümüz, gazete sahibi Mustafa Armutçu ile görüştü. Rektörümüz sekiz yıllık dönemde yapılan hizmetlerden bahsederek, Düzce halkının bu hizmetleri takdir etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Mustafa Armutçu da, Rektörümüzün sekiz yıllık görev süresinde Düzce Üniversitesine kalıcı eserler bıraktığını belirterek, yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür etti.

Anadolu Ajansı İl Temsilcisi Ömer Ürer ile ziyaret görüşmelerine devam eden Rektörümüz, sonrasında Düzce Parantez Gazetesi’ni ziyaret ederek İmtiyaz Sahibi Hanife Çakır ile görüştü. Rektörümüz, “Parantez Gazetesi olarak ilkeli ve tarafsız yayıncılığınız ile örnek ve başarılı bir gazete olduğunuz için sizleri kutluyorum” dedi.

Son olarak Düzce Damla Gazetesi Kurucusu Ali Beşer ve Yayın Sahibi Asu Beşer Karpuz ile görüşme gerçekleştiren Rektörümüz basın veda ziyaretlerini tamamladı.