Başbakan Ahmet Davutoğlu’ndan Üniversitemize Övgü

May 20

7 Haziran 2015 tarihinde gerçekleştirilecek olan 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri’ne hazırlık kapsamında seçim çalışmalarına devam eden AK Parti Genel Başkanı, Başbakan Ahmet Davutoğlu, Düzce’de halka hitap etti.

Konuşmasında Üniversitemizin başarılarıyla gurur duyduğunu ifade eden Başbakan Davutoğlu, “Düzce Üniversitesi’ni kurduk. Gurur duyduk. 11 Fakülte, 3 Enstitü, 4 Yüksekokul, 9 Meslek Yüksekokulu, 14 Araştırma ve Uygulama Merkezi’nde 19075 öğrenci var. Bu Üniversiteyi biz kurduk ve bugün büyük bir gururla, iftiharla öğrendim. Rektör Hanımefendi’yi de tebrik ettim indiğimizde. Düzce Üniversitesi Avrupa Girişimcilik Ödülü’nü aldı. Birinci oldu. Türkiye’de Teknopark birincisi oldu.” şeklinde konuşarak Değer Üreten Üniversitemizin başarılarını miting meydanını dolduran binlerce kişiyle paylaştı.