Altın Pusula Ödülü Üniversitemizde

May 29

Üniversitemiz Gölyaka Meslek Yüksekokulu Pazarlama ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Nurgül Soydaş, Türkiye Halkla İlişkiler Derneği (TÜHİD) tarafından bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Altın Pusula "Türkiye Halkla İlişkiler Ödülleri" gecesinde,  "Genç İletişimciler Seçici Kurul Teşvik Ödülü” kategorisinde Altın Pusula Ödülü’nü kazandı.

Başarılı halkla ilişkiler çalışmalarını ödüllendirmek ve teşvik etmek amacıyla, Türkiye Halkla İlişkiler Derneği tarafından, 1999 yılından beri verilen "Altın Pusula Halkla İlişkiler Ödülleri", iletişim duayenleri ve iş dünyasının önemli isimlerinin yer aldığı gecede, 124 proje arasından seçilen 30 proje sahibine ve kuruluşa Raffles İstanbul Zorlu Center’da gerçekleştirilen tören ile takdim edildi.

Yarışmayla ilgili detayları paylaşan Öğr. Gör. Nurgül Soydaş, yarışmaya başvuru sürecinde çok heyecanlandığını belirterek, “Bu ödül bu zamana kadar sadece fakültelere verildi. İlk kez biz meslek yüksekokulu olarak başvuruda bulunduk ve kendimizi geri çekmedik. Onlar yapıyorsa biz de yaparız dedik ve öğrencilerimle yola çıkarak projelerimizi gönderdik.” dedi.

Herkes isterse yapar anlayışı yerine “gerçekten istenilirse her şey başarılır” anlayışıyla yola çıktıklarını belirten Öğr. Gör. Soydaş, “Öğrencilerim benden daha mutlu çünkü bu ödülün gerçek sahipleri onlar. İstedik, inandık oldu değil, çok istedik, güvendik ve bu ödülü Üniversitemize getirdik. Tarifi olmayan duygu değil ama tarifi olmayan bir süreçti bizim için. Onurluyuz ve bir ilki gerçekleştirdiğimiz için de ayrıca mutluluk duyuyor ve devamını temenni ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Sevmeye, güvenmeye ve inanmaya bireylerin kendilerinden başlaması gerektiğinin önemini vurgulayan Öğr. Gör. Soydaş, "Değer Üreten" Üniversitemize Halkla İlişkiler alanında sektörün ilk ve tek ödülü olan Altın Pusula ödülünü getirmekten dolayı mutluluk duyduklarını ifade etti.