Düzce Meslek Yüksekokulumuz 40. Yaşını Kutladı

Haz 01

Üniversitemiz Düzce Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen “Düzce Meslek Yüksekokulu 40. Mezunlar Günü” etkinliği Meslek Yüksekokulumuz bahçesinde gerçekleştirildi.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 40.’sı kutlanan Mezunlar Günü Kutlamaları programına Düzce Valisi Ali Fidan, Düzce Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa Ümit,  Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Düzce İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İlhan Genç, Düzce Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Ömer Sivrikaya, siyasi partilerin milletvekili adayları, akademik ve idari personelimiz, vatandaşlar, basın mensupları, mezunlarımız ile öğrencilerimiz katıldı.

Düzce Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Ömer Sivrikaya, birlik ve beraberliğin sağlanması için Düzce Meslek Yüksekokulu 40. Mezunlar Günü kapsamında pilav günü etkinliğini düzenlediklerini belirterek, “Meslek Yüksekokulumuzun bahçesinde birlik ve beraberlik ruhunu vereceğimiz bir etkinlik planladık. İl protokolümüz, siyasi partilerimiz, halkımız, öğrencilerimiz ve mezunlarımız ile burada hedefimize ulaştık.” İfadelerini kullandı.

Program, Yrd. Doç. Dr. Ömer Sivrikaya’nın konuşmasının ardından Düzce Valisi Ali Fidan’ın konuşmalarıyla devam etti. Düzce Valisi Ali Fidan, Düzce Meslek Yüksekokulu’nun kuruluşundan bugüne 40 yıl geçtiğini, 40 yılın kurum olmanın, müessese olmanın göstergesi olduğunu söyleyerek, “Bu etkinlikte sizleri aramızda görmekten ve yanınızda olmaktan mutluluk duyuyorum.” sözleriyle konuşmasını sonlandırdı.

Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, “Benim için burada olmak çok büyük bir keyif. Üniversitemizin kökleri 1976’ya kadar uzanıyor. Bizim için bugün yine gurur vesilesi. Katılan tüm mezunlarımıza teşekkür ediyorum, inşallah bundan sonra nice güzel yıllarını kutlarız. Hepsine Allah’tan selamet diliyorum, hayırlı olsun.” dedi.

Gerçekleştirilen konuşmaların ardından Düzce Valisi Ali Fidan, Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Düzce Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ömer Sivrikaya ile il protokolü eşliğinde açılış kurdelesi kesildi.

Yüksekokulumuz bahçesinde Düzce Meslek Yüksekokulumuzun Tekstil Teknolojisi, Mobilya, Makine, Elektrik, Elektronik, İnşaat Bölümleri, Kaynaşlı Meslek Yüksekokulumuzun Geleneksel El Sanatları Bölümü ile Kadın Dayanışma Derneği stantları yer aldı. Düzce Valisi Ali Fidan ve Rektörümüz yüksekokulumuz öğretim üyeleriyle beraber stantları gezerek öğrencilerimizin ürettiği ürünleri inceledi. Teknoloji standındaki Otomot V1 isimli robot, protokol tarafından en çok ilgi gören çalışma oldu.

Düzce Valisi ve Rektörümüz, öğrencilerimizin ürettiği elektrikle çalışan Kapta isimli araçla yüksekokulumuz bahçesinde kısa bir sürüş gerçekleştirdi.

“Düzce Meslek Yüksekokulu 40. Mezunlar Günü” etkinliği toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.