Üniversitemiz Doğa Koleji Yıl Sonu Etkinliklerinde Tanıtıldı

Haz 01

Üniversitemiz, Düzce Doğa Koleji’nin düzenlediği 6. Yıl Sonu Etkinliği’nde açtığı stantta tanıtıldı.

AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Naci Bostancı, Düzce Valisi Ali Fidan, AK Parti Milletvekili Fevai Arslan, Düzce Barosu Başkanı Av. Ali Dilber, Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç, Öncü Medya Grubu sahibi Önder Tonyalı, siyasi partilerin milletvekili adayları, vatandaşlar, basın mensupları ve öğrencilerin katıldığı Yıl Sonu Etkinliği’nde İletişim ve Tanıtım Koordinatörlüğümüzde görevli Hatice Karakuş ve Emrullah Gülbahar tarafından temsil edilen Üniversitemiz standı ilgi gördü.

Doğa Koleji 6. Yıl Sonu Etkinliği’nde açılan standları gezen Düzce Valisi Ali Fidan, Üniversitemiz standını da ziyaret ederek, Üniversitemizin tanıtımının önemli olduğunu vurguladı.

Yıl Sonu Etkinliği’nde düzenlenen aktivitelerle bir yılın yorgunluğunu üzerinden atan Doğa Koleji öğrencileri hem eğlendi hem de Üniversitemiz hakkında bilgi edindi.