Düzce Meslek Yüksekokulumuzdan Moda Esintisi

Haz 01

Üniversitemiz Düzce Meslek Yüksekokulu Tekstil Teknolojisi Programı tarafından düzenlenen “Yıl Sonu Sergi ve Defilesi” Cumhuriyet Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Etkinliğe, Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İlhan Genç, Düzce Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Ömer Sivrikaya, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, öğretim üyelerimiz, basın mensupları ve öğrencilerimiz katıldı.

Defile programından önce açılış kurdelesini kesen Rektörümüz, Düzce Meslek Yüksekokulu öğrencilerimizin tasarlayıp ürettiği tekstil ürünlerini inceledi.

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Yrd. Doç. Dr. Ömer Sivrikaya, “Kendi tasarlayıp, kendi dikip, kendi sunumunu yapan bir modacı görmedim.” sözleriyle Düzce Meslek Yüksekokulu öğrencilerimizin tekstil alanındaki başarılarını çarpıcı bir şekilde vurgulayarak, emeği geçen herkesi tebrik etti.

Açılış konuşmasının ardından tasarımları, üretimleri ve sunumları tamamen Düzce Meslek Yüksekokulu öğrencilerimize ait olan 33 elbise ve 1 gelinlikten oluşan toplam 34 parça tekstil ürünü, öğrencilerimiz tarafından sergilendi. Ayrıca kumaş dışındaki malzemeyle gerçekleştirilen giysi tasarımları da konukların beğenisine sunuldu.

Defilenin sonunda sahneye davet edilen Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, tekstilde tasarım boyutunu önemsediğini belirterek, “Öğrencilerimizi yetiştiren hocalarımı ve öğrencilerimi kutluyorum. Katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Büyük beğeni toplayan program, Rektörümüz tarafından Düzce Meslek Yüksekokulu öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Çiğdem Dursun Çalışan, Öğr. Gör. Gülden Abanoz ve Öğr. Gör. Filiz Dursun’a teşekkür belgelerinin takdim edilmesi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.