Haydi Çocuklar Üniversiteye!

Haz 05

Çocuk Üniversitesi kapılarını artık hem ilkokul hem de ortaokul öğrencilerine açıyor.

Bilim, sanat ve spor dallarında öğrencilerin kendilerini tanımaları ve geliştirmeleri için çağdaş eğitim ilkelerine göre tasarlanmış, öğrenmenin eğlenceli yüzü, toplumsal duyarlılığı geliştiren, bölgesinde ilklere imza atan Çocuk Üniversitesi bu yaz da öncü bir programla eğitime başlıyor.

Çocuk Üniversitesi’nde 3. ve 4. sınıf öğrencileri için, Biyoloji ve Kimya Deneylerinin yanı sıra Orffla Müzik, Plastik Sanatlar, Yaratıcı Oyunlar, Duygusal Zeka ve Eğlenceli Atletizm dersleri verilecek. 5-6-7-8. Sınıflar için ise Hentbol ya da Karate, Heykel, Yaratıcı Drama, Yaratıcı Yazma, Çizgi Film Atölyesi ve Robotik dersleriyle öğrencilerin yaz tatili keyifli ve yaratıcı geçecek.

15 Haziran-10 Temmuz 2015 tarihleri arasında 4 haftalık bilim-sanat-spor eğitim programı olarak gerçekleştirilecek programda 140 saatlik bir eğitimin yanı sıra servis ve yemek hizmeti de sunulacak.

Eğitim ücretleri, ilkokul programı için 590 TL, ortaokul öğrencileri için 690 TL + Robot kiti olarak belirlendi.

Ön kayıtlar 10 Haziran 2015 tarihine kadar alınmaktadır.  Düzce Üniversitesi Rektörlüğü’nün 542 1111 (1032) no’lu telefonundan bilgi alabilir, Düzce Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi DÜYEM’in web sayfasından ön kayıt yaptırabilirsiniz.

Kesin kayıtta başvuru sırası dikkate alınacaktır.

Geleceğe yatırım için çocuklarınızı Üniversitemize bekliyoruz!