Etkili İletişim ve Beden Dili Eğitimi Verildi

Haz 11

Hizmet İçi Eğitim ve Kalite Standartları çerçevesinde Üniversitemiz İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Ulaştırma Birimi personeline “Etkili İletişim ve Beden Dili” eğitimi verildi.

Ulaştırma Birimi personeli tarafından ilgi gören eğitimde;  iletişim kavramı, etkili iletişimde olması gerekenler, telefonla konuşma teknikleri, eleştiri ve tartışma kuralları, nezaket kuralları, kurum yöneticiliği, ekip çalışması ve protokol kuralları gibi konular etkileşimli olarak anlatıldı.

İki gün süren eğitimde, personelimiz iş hayatlarında karşılaştıkları sorunları eğitimcimizin teorik ve pratik bilgileriyle harmanlayarak pozitif çözüm odaklı yaklaşım geliştirme imkanı elde etti.

“Etkili İletişim ve Beden Dili” eğitimi programının Üniversitemizin diğer birimlerinde de periyodik olarak düzenlenmesi planlanmaktadır.