Milletvekillerinden Üniversitemize Tam Destek

Haz 22

7 Haziran 2015 tarihinde gerçekleştirilen 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri’nde AK Parti’den Düzce Milletvekili seçilen Dr. Faruk Özlü, Fevai Arslan ve Ayşe Keşir, Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar’ı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Rektörümüze, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. İlhan Genç, Prof. Dr. İdris Şahin ve Genel Sekreterimiz Hasan Sadi Ateş eşlik etti.

Rektörümüz, 25. Dönem AK Parti Düzce Milletvekilleri seçilen Dr. Faruk Özlü, Fevai Arslan ve Ayşe Keşir’i milletvekili seçilmelerinden dolayı tebrik etti. AK Parti Düzce Milletvekilleri de 2015-2019 Dönemi Rektörlük görevinde Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar’a başarılar diledi.

Rektörümüz gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, AK Parti Düzce Milletvekilleri, Üniversitemizin çalışmalarının arkasında olduklarını, Üniversitemizin İlimizin sürdürülebilir gelişmesinde katkıda bulunacağı her projesini destekleyeceklerini ifade ederek, Rektörümüze destek mesajlarını dile getirdiler.

Ziyaret, karşılıklı başarı ve iyi niyet temennilerinin ardından sona erdi.