Orman Fakültemiz 18. Dönem Mezunlarını Verdi

Haz 26

Üniversitemiz Orman Fakültesi tarafından düzenlenen 2014-2015 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, Cumhuriyet Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Mezuniyet Töreni’ne Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İdris Şahin, Orman Fakültemiz Dekan Vekili Yrd. Doç. Dr. Mehmet Kıvanç Ak, Bolu Orman Bölge Müdür Yardımcısı Şaban Bıyıklı, öğretim üyelerimiz, öğrencilerimiz ve aileleri katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programın açılış konuşmasında Orman Fakültemiz lisans birincisi Sündüz Bilen, çok mutlu ve heyecanlı olduğunu ifade ederek, “Hayalim iyi bir üniversite bitirip yüksek kariyer sahibi olmaktı. Okulumu en iyi derece ile bitirip bu gün bu hayalimi gerçekleştirdim. Sizlerin huzurunda bugünlere gelmemde büyük emeği olan aileme, hocalarıma ve öğrenci arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bu dakikadan sonra mesleğim için elimden geleni yapacağıma söz veriyorum.” dedi.

Orman Fakültemiz Dekan Vekili Yrd. Doç. Dr. Mehmet Kıvanç Ak, Orman Fakültemizin1992 yılında Abant İzzet Baysal Üniversitesi’ne bağlı olarak kurulduğunu, 2006 yılında Üniversitemiz bünyesine katıldığını belirterek, çeyrek asırlık Fakültemizin 18. dönem mezunlarını vermesinin gururunu yaşadıklarını söyledi. Yrd. Doç. Dr. Ak, “ En büyük amacımız Orman Fakültemizi Türkiye’nin en fazla tercih edilen, uluslararası platformda tanınan fakülte yapmaktır.” diyerek Orman Fakültemizde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Orman Fakültemiz birincisi tarafından yaş kütüğüne isim çakılmasıyla devam eden programda, fakülte birincisi Sündüz Bilen, fakülte ikincisi Emine Akay ve fakülte üçüncüsü Merve İnce ile bölümlerinde dereceye giren öğrencilerimize plaket ve hediyeleri Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İdris Şahin, Yrd. Doç. Dr. Mehmet Kıvanç Ak ile protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

Plaket ve hediye takdiminden sonra sahneye davet dilen öğrencilerimiz, 10. Yıl Marşı eşliğinde büyük bir coşkuyla keplerini havaya atarak mezun olmanın mutluluğu ve heyecanını yaşadı.

Mezuniyet programı, kep atma töreninin ardından toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.