Üniversitemizde Kayıt Heyecanı Devam Ediyor

Ağu 05

2015-ÖSYS sonuçlarına göre Üniversitemiz lisans ve ön lisans programlarını kazanan ve şahsen müracaat ile kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerimiz için kayıt işlemleri devam ediyor.

2015-ÖSYS sonuçlarına göre 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı’nda Üniversitemizde eğitim görmeye hak kazanan öğrencilerimiz, 7 Ağustos 2015 tarihine kadar, kayıt için gerekli belgelerle birlikte Üniversitemizde kayıt işlemlerini gerçekleştirebilir.

Ülkemizin çeşitli illerinden kayıt yaptırmak için gelen öğrencilerimizin ve ailelerinin bütün ihtiyaçlarını düşünen ve bilgilendirme stantları kuran Üniversitemiz, öğrencilerimizin kayıt işlemlerini en kısa sürede bitirmeyi hedefliyor.

Düzce merkeze gitmek isteyen öğrencilerimiz ve aileleri için günün belirli saatlerinde servis imkanısağlanıyor. Ayrıca Düzce İl Emniyet Müdürlüğü kurduğu stant ile kayıt yaptırmak için gelen öğrencilere suç ve suçlulardan korumak, madde bağımlılığı ve kötü alışkanlıklar konusunda uyarılarda bulunarak, gençlerimizi ve ailelerini bilgilendiriyor.

Görüşlerini aldığımız yeni öğrencilerimiz, Üniversitemizin kampüsünü çok güzel bulduklarını belirterek, İstanbul ve Ankara’ya yakın olması, Devlet Üniversiteleri Genel Sıralamasında ilk 50 başarı sıralamasında bulunması gibi sebeplerle Üniversitemizi tercih ettiklerini ifade etti.