BESYO Özel Yetenek Sınavı Kılavuzu Sorularınıza Işık Tutuyor

Ağu 07

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı’nda Özel Yetenek Sınavı’yla öğrenci alacak olan Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, Özel Yetenek Sınavı Kılavuzu yayınladı.

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümüne Özel Yetenek Sınavı’yla öğrenci alınırken, Antrenörlük Eğitimi bölümüne ise Sportif Özgeçmiş Puanıyla öğrenci kabul ediliyor.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulumuz programlarında öğrenim görmek isteyen öğrencilerimizin ön kayıt işlemleri, 19-21 Ağustos 2015 tarihleri arasında Üniversitemiz BESYO Ön Kayıt Bürosu’nda gerçekleştirilecek olup, başvurular şahsen ve mesai saatleri içerisinde kabul edilecek.

Özel Yetenek Sınavı Kılavuzu; özel yetenek sınavı yönergesi, ön kayıt koşulları, başvuru için gerekli belgeler, ön kayıt ve sınav tarihleri, kayıt yeri, özel yetenek sınavı aşamaları ve sportif özgeçmiş puan tablosu hakkında bilgiler sunarak, aday öğrencilerin sorularına ışık tutuyor.

Öğrenciler, Özel Yetenek Sınavı Kılavuzu’na www.besyo.duzce.edu.tr internet adresini ziyaret ederek erişebilir.