10 Kasım Atatürk'ü Anma Mesajı

Kas 09

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu, Kurtuluş Savaşı’mızın kahramanı, büyük komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete intikalinin 77. yılında saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Anadolu’da yaktığı özgürlük ateşi ile tüm uluslar için birleştirici ve yol gösterici bir lider olmuştur.

Fikirleriyle, yenilikleriyle, uyguladığı ilke ve inkılaplarla Türkiye Cumhuriyeti’ni muasır medeniyetler seviyesine yükseltmek isteyen Atatürk’ün açtığı yolda kalkınma, sürekli ilerleme ve değer üretme meşalesini gururla taşıyan Üniversitemiz, ilkelerini daha da ileriye taşımak için var gücüyle çalışmaya devam edecektir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm silah arkadaşları ile vatanımız için şehadete eren şehitlerimizi rahmetle, bu uğurda canlarını feda etmekten çekinmeyen gazilerimizi minnetle anıyoruz.

Düzce Üniversitesi Rektörlüğü