Üniversiteler 2. Lig Futbol Müsabakalarına Galibiyetle Başladık

Ara 04

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Üniversiteler 2. Lig Futbol Müsabakaları, Üniversitemiz ev sahipliğinde başladı.

Bartın Üniversitesi, Çankırı Karatekin Üniversitesi, Bozok Üniversitesi, Sinop Üniversitesi ve Üniversitemizin katılımı ile gerçekleştirilen turnuva, 01-05 Aralık 2015 tarihleri arasında Üniversitemiz Stadyumu’nda ve Düzce Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü Yan Sahasında oynanacak karşılaşmalarla devam edecek.

Açılış maçında Üniversitemiz, Sinop Üniversitesi’ni 2-0 yenerek turnuvaya galibiyetle başladı. Grubun diğer maçında ise Bartın Üniversitesi Çankırı Karatekin Üniversitesi’ni 4-1’lik skorla mağlup etti.

Üniversiteler 2. Lig Futbol Müsabakaları, Bozok Üniversitesi-Bartın Üniversitesi ve Sinop Üniversitesi-Çankırı Karatekin Üniversitesi arasında oynanacak karşılaşmalarla devam edecek.