Üniversiteler 2. Lig Futbol Müsabakalarında Şampiyon Bartın Üniversitesi Oldu

Ara 08

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Üniversitemiz ev sahipliğinde düzenlenen Üniversiteler 2. Lig Futbol Müsabakaları sona erdi.

Bartın Üniversitesi, Çankırı Karatekin Üniversitesi, Bozok Üniversitesi, Sinop Üniversitesi ve Üniversitemizin katılımı ile gerçekleştirilen turnuvanın şampiyonluk maçında, Bartın Üniversitesi Üniversitemizi 2-1 yenerek şampiyonluğa ulaşırken Üniversitemiz ise ikinci oldu.

Şampiyonluk karşılaşmasını Bartın Üniversitesi ile Şıralık’ta oynayan Üniversitemiz, maçta 1-0 öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamadı. İkinci yarıda yediği üst üste iki golle Bartın Üniversitesine 2-1 mağlup oldu ve şampiyonluğu Bartın Üniversitesi’ne kaptırdı.

Diğer maçta ise Bozok Üniversitesi Çankırı Karatekin Üniversitesi’ni 3-2’lik skorla mağlup ederek üçüncülük başarısı elde etti.

Müsabakalar sonunda şampiyon takım Bartın Üniversitesi, kupasını Genel Sekreterimiz Hasan Sadi Ateş’in elinden aldı.