Mensuplarımızın Beklentilerini Önemsiyoruz

Ara 08

Üniversitemiz tarafından akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm mensuplarımızın sorun, görüş, öneri ve beklentilerini dinlemek ve çözüm yolları geliştirmek amacıyla hayata geçirilen açık kapı uygulamasının ikincisi gerçekleştirildi.

Rektörlük Makamı’nda gerçekleştirilen Açık Kapı Günü’nde Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, toplantıya katılan mensuplarımızla tek tek ilgilenerek, kendisine iletilen tüm soru, dilek ve önerileri büyük bir dikkatle not aldı. Gündeme gelen konulara ilişkin değerlendirmelerde bulunan Rektörümüz; çağdaş, yenilikçi, güvenilir, saygın ve tercih edilen bir Üniversite olma hedefiyle yola çıktıklarını ve bu hedefler doğrultunda açık kapı uygulamasının ikincisini gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Açık kapı uygulamasına katılan mensuplarımız, Üniversitemiz yönetiminin katılımcı bir anlayış çerçevesinde başlattığı bu uygulamadan dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.

“Açık Kapı Günü”, her ayın ilk Pazartesi günü gerçekleştirilmeye devam edecek.