TÜBİTAK Girişimcilik Eğitimleri Projesi Sertifika Töreni Gerçekleştirildi

Ara 25

Yürütücülüğünü Üniversitemiz İşletme Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Öznur Bozkurt ile Arş. Gör. Osman Kartal’ın üstlendiği, TÜBİTAK Üniversitelerde Girişimcilik Sertifika Programı kapsamında düzenlenen “Düzce Üniversitesi Girişimcilik Eğitimleri Projesi” sertifika töreni gerçekleştirildi.

Törene, eğitimlere destek veren Üniversitemiz İşletme Fakültesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. M. Selami Yıldız, Doç. Dr. İzzet Kılınç, Yrd. Doç. Dr. A. Nuri Yılmaz ve İşletme Fakültesi Fakülte Sekreteri Ayten Deniz katıldı.

Törende eğitimlerini başarı ile tamamlayan Üniversitemiz öğrencilerine sertifikaları takdim edildi.

Girişimcilik eğitimlerin ikincisi, bahar yarıyılı ortalarında düzenlenecek olup yılda iki kez olmak üzere üç yıl boyunca devam edecektir.