Üniversitemiz Her Türlü Görüş ve Öneriye Açık

Oca 05

Yenilikçilik, katılımcılık, şeffaflık gibi temel değerlerimizden yola çıkarak Üniversitemizde ilk kez başlatılan Açık Kapı Uygulaması, gerçekleştirilmeye devam ediyor.

Üniversitemiz tarafından akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm mensuplarımızın sorun, görüş, öneri ve beklentilerini dinlemek ve çözüm yolları geliştirmek amacıyla hayata geçirilen açık kapı uygulamasının üçüncüsü gerçekleştirildi.

Rektörlük Makamında gerçekleştirilen Açık Kapı Günü’nde Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, toplantıya katılan mensuplarımızın soru, görüş ve önerilerini tek tek not alarak, kendisine iletilen konulara yönelik değerlendirmelerde bulundu.

Mensuplarımızın görüş, öneri, sorun, eleştirileri ve beklentilerini çok önemsediklerini belirten Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Açık Kapı Uygulamasının Üniversitemizin kurumsallaşmasına katkı sağlayacağını ifade etti.

“Açık Kapı Günü”, her ayın ilk Pazartesi günü gerçekleştirilmeye devam edecek.