ERASMUS+ Programı Personel Hareketliliği Başvurularının Teslimi 12 Şubat Cuma Günü Mesai Bitimine Kadar Uzatılmıştır!

Oca 19

Değerli Mensuplarımız,

ERASMUS+ Programı Personel Hareketliliği Başvurularının Teslimi  12 Şubat Cuma Günü Mesai Bitimine Kadar Uzatılmıştır!

Program ortaklarımızdan ve anlaşma yapılmak istenen üniversitelerden, kabul mektubu ve onay alma süreçlerinin zaman almasından ve idari personel hareketliliği puanlama şartlarında ilanımıza sehven girilen eksik bilgiden dolayı, bu karar alınmıştır. Gerekli ekleme ilan metninde gerçekleştirilmiştir.

Başvuru Tarihleri:

2015-2016 Akademik Yılı Akademik Personel Hareketliliği için başvurular 18 Ocak – 12 Şubat tarihleri arasında aşağıdaki gerekli belgelerle birlikte Dış İlişkiler Koordinatörlüğü’ne şahsen yapılacaktır.

Başvuru Süreci İçinde Dış İlişkiler Koordinatörlüğü’ne Teslim Edilmesi Gereken Belgeler:

-Başvuru Formu,

-Dil Seviyesi Belgesi (Sınavların resmi geçerlilik süreleri dikkate alınmamaktadır),

-Davet (Kabul) Mektubu,

-Staff Mobility for Teaching Mobility Agreement (ders verme hareketliliği formu)

-Staff Mobility for Training Mobility Agreement  (eğitim alma hareketliliği formu)

-Gerekli belgeler http://disiliskiler.duzce.edu.tr/4110-sayfa-personel  web uzantısından indirilebilir.

Başvuru gerçekleştirecek idari personelimize akademik durumlarına göre de puan verilecektir:

Doktora: 50 Puan

Doktora Öğrencisi: 40 Puan

Yüksek Lisans: 35 Puan

Yüksek Lisans Öğrencisi: 30 Puan

Aşağıda ifade edilmeyen ünvanlar, eşit olduğu ünvana göre puanlandırılacaktır.

Genel Sekreter: 50 Puan

Genel Sekreter Yardımcısı: 45 Puan

Daire Başkanları: 40 Puan

Akademik Birim Sekreterleri: 30 Puan

Şube Müdürü: 25 Puan

Şef: 20 Puan

Bilgisayar İşletmeni, Memur, Tekniker, Teknisyen: 10 Puan

Başvuru ilan ve şartlarına http://disiliskiler.duzce.edu.tr/7687-duyurus-20152016-akademik-yili-erasmus-programi-personel-hareketliligi-basvurulari-baslamistir-  adresinden ulaşabilirsiniz.

Bilgilerinize sunarız.