Milli Savunma Bakanlığı ve TÜBİTAK MAM’dan Üniversitemize Ziyaret

Oca 27

Milli Savunma Bakanlığı ve Kalkınma Bakanlığı koordinesinde TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi’nde (MAM) yürütülen “Uzay Kalifiye Güneş Paneli Geliştirilmesi” projesi kapsamında; Milli Savunma Bakanlığı’ndan Müh. Yrb. Murat Şentürk ve Müh. Müge Eker ile TÜBİTAK MAM Başkanlığı’ndan proje yürütücüsü Dr. Arif Sinan Alagöz ve Dr. Tülay Aslı Tümay, Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar’ı makamında ziyaret etti.  Konuk heyete Üniversitemiz Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Abdulkadir Allı eşlik etti. Ziyarette, proje kapsamında bilgi paylaşımında bulunuldu.

Rektörlük ziyaretinin sonrasında Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü’nde gerçekleşen projeler hakkında sunumlar gerçekleştirildi.

Misafir heyetin programı, Kimya Bölümü Laboratuvarları ile Üniversitemiz Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi (DÜBİT) Laboratuvarlarına yapılan ziyaretin ardından sona erdi.