Düzce Üniversitesi Senatosu Bildirisi

Şub 19

Düzce Üniversitesi Senatosu olarak, insan onur ve haysiyetinden uzaklaşmış ve gözü dönmüş canilerce ve onların ardındaki mihraklarca 17 Şubat 2016 tarihinde Ankara’da ve 18 Şubat Günü Diyarbakır’da yaptırılan bombalı saldırıyı lanetliyor; saldırıda canlarını veren kahraman şehitlerimize ve masum vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmetler diliyoruz. Ruhları şâd olsun. Menfur saldırıda yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar niyaz ediyor; milletçe ve devletçe çok zor bir süreçten geçmekte olduğumuzun bilinciyle, her zamankinden daha çok millî birlik ve beraberlik içinde olacağımızdan emin olarak şehitlerimizin ve canlarını veren masum vatandaşlarımızın yakınlarına ve Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarına sabır, metanet ve baş sağlığı dileklerimizi sunuyoruz.