Üniversitemizden Düzce TSO İşbirliğiyle Kariyer Günleri Etkinliği

Şub 23

İlimizin ve Bölgemizin yerel yönetimleri, ticaret ve sanayi odaları, sanayi ve sivil toplum kuruluşları ile önemli işbirliklerine imza atan Üniversitemiz, öğrencilerini geleceğe hazırlamak için Düzce Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle Kariyer Günleri etkinliği düzenliyor.

Öğrencilerimizin, iş adamları ve sanayicilerle bir araya geleceği etkinlikle; geleceğin meslek profesyonelleri olacak öğrencilerimizin, iş dünyası temsilcilerinin bilgi ve deneyimlerinden faydalanması amaçlanıyor.

Öğrencilerimizin, mezuniyet sonrası iş olanakları ve iş yaşamı hakkında bilgi edinebilmelerine, sektörlerin istihdam politikaları hakkında bilgi sahibi olabilmelerine imkan sağlayan “Kariyer Günleri” etkinliği, 25 Şubat 2016 tarihinde Üniversitemiz Cumhuriyet Konferans Salonu’nda Bölgemizin saygın iş adamlarından Önder Tonyalı’nın katılımıyla gerçekleştirilecek.