Üniversitemizde Ceyhun Yılmaz Rüzgarı

Mar 01

Üniversitemiz Kariyer Topluluğu tarafından düzenlenen “Ceyhun Yılmaz İle Yüksek Sohbet” başlıklı söyleşide; ünlü oyuncu, komedyen, radyo ve televizyon programcısı Ceyhun Yılmaz, öğrencilerimizle buluştu.

Üniversitemiz Cumhuriyet Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen ve öğrencilerimiz tarafından yoğun ilgi gösterilen söyleşide Ceyhun Yılmaz, ilk radyo ve televizyonlardan sosyal medyaya uzanan yolu kendine has mizahi üslubuyla anlattı. Sosyal medyanın hayatımızdaki yeri, sosyal medyayı doğru kullananlar ile özensiz ve nezaket dışı kullananları konu alan gösteride ünlü komedyen, hem güldürdü hem düşündürdü.

Yaptığı espriler ile kahkaha tufanına yol açan Ceyhun Yılmaz, salonu dolduran öğrencilerimize eğlenceli ve keyifli dakikalar yaşattı. Söyleşiyi düzenleyen Kariyer Topluluğu’na ve etkinliğe katılan öğrencilerimize teşekkür eden Ceyhun Yılmaz, yoğun ilginin kendisini mutlu ettiğini söyledi.

Söyleşi, Kariyer Topluluğu tarafından Ceyhun Yılmaz’a teşekkür belgesi ve plaket takdim edimesinin ardından sona erdi.