Düzce İl Kültür ve Turizm Müdüründen Üniversitemiz Akçakoca Yerleşkesine Ziyaret

Mar 08

Düzce İl Kültür ve Turizm Müdürü Özcan Budak ve beraberindeki heyet; Üniversitemiz Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Doç Dr. Zafer Akbaş ve Akçakoca Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Seyda Faikoğlu'nu makamlarında ziyaret etti.

Düzce ve Akçakoca'nın doğa, kültür ve tarih turizmi potansiyelinin konuşulduğu ziyarette; 15-22 Nisan Turizm Haftası kapsamında yapılabilecek etkinlikler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Ayrıca ulusal ve uluslararası fuarlar için Düzce’nin tanıtım materyallerinin hazırlanması, hâlihazırda bulunan materyallerin İngilizce'ye çevrilmesi ve tanıtım fuarlarına Üniversitemiz ile birlikte katılım sağlanması konularının görüşüldüğü toplantı, işbirliği zeminin oluşması açısından verimli geçti.

Düzce ve özellikle Akçakoca için kamu kurumlarının koordineli çalışmasının gerekliliğine vurgu yapılan ve çeşitli konularda görüş birliğine varılan ziyaret, karşılıklı başarı ve iyi niyet temennileriyle sona erdi.