Üniversitemiz Mensuplarının Fikirlerine Değer Veriyor

Mar 08

10. kuruluş yıldönümünü kutlayan Üniversitemiz tarafından şeffaf ve katılımcı temelli bir yönetim tarzını pekiştirmek ve kurumsallaşmayı sağlamak üzere hayata geçirilen “Açık Kapı Uygulaması”, gerçekleştirilmeye devam ediyor.

Üniversitemizde başlatılan Açık Kapı Günü ile akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm mensuplarımızın görüş, öneri ve beklentilerinin dinlenerek süreçlerde iyileştirmeler gerçekleştirilmesi amaçlanıyor.

Dördüncü kez düzenlenen Açık Kapı Uygulaması’na katılan mensuplarımızı Rektörlük Makamı’nda kabul eden Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, gelen her soru, öneri ve fikri önemsediklerini belirterek bu uygulamanın Üniversitemizin kurumsal gelişimine katkı sağlayacağını ifade etti.