8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Rektörümüz, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Ağırlandı

Mar 10

Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolasıyla devlet ve vakıf üniversitelerinde görev yapan kadın rektörleri ağırladığı resepsiyona katıldı.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilen kabule; Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gülay Barbarosoğlu, Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Jale Saraç, Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Candeğer Yılmaz, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar, Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Trabzon Avrasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aşkın Asan, Bezmialem Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rümeysa Kazancıoğlu, Gedik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Berrak Kurtuluş, Işık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şirin Tekinay, İstanbul Aydın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yadigar İzmirli, İstanbul Bilim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Çavlan Çiftçi, İstanbul Kültür Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sıddıka Semahat Demir, Okan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şule Kut, Özyeğin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Feride Esra Gençtürk ile Yeditepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Canan Aykut Bingöl katıldı.