Tıp Bayramı Kutlama Mesajı

Mar 12

1919 yılında işgal altındaki İstanbul’da tıp mesleği mensuplarının yurt savunma hareketi olarak başlayan Tıp Bayramı, 1976 tarihinden itibaren 14 Mart’ı da içine alan Tıp Haftası olarak kutlanmaktadır.

Sağlık çalışanları, dünyanın her yerinde en zor koşullar altında gece gündüz demeden özveriyle çalışmakta ve tüm insanlığa hizmet etmektedir.

Düzce Üniversitesi olarak, bu kutsal meslek uğruna verdikleri emeklerden dolayı başta Üniversitemiz Hastanesi hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımız olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı içtenlikle kutluyor, Üniversitemizin değer üretme vizyonunun gelişmesinde büyük katkılar sağlamış, yürüttüğü projelerle özveri ve azimle Ülkemize ve Üniversitemize büyük hizmetlerde bulunmuş, değerli insan Dr. Talat Bahçebaşı'yı tekrar saygıyla ve rahmetle anıyoruz.

Düzce Üniversitesi Rektörlüğü