İstanbul’daki Bombalı Saldırıyla İlgili Kınama Mesajı

Mar 19

İstanbul’da meydana gelen bombalı saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar, yaşamını yitiren ve yaralanan yurttaşlarımızın yakınlarına ve aziz Milletimize sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Düzce Üniversitesi olarak, Devletimizin güvenliğini tehdit etmek suretiyle Milletimizin birlik ve beraberliğini bozmaya ve cennet vatanımızda kaos çıkarmaya çalışan, insanlıktan nasibini almamış bu cinayet şebekelerini şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz. Bu şer odaklarının; hangi hain yöntemi kullanırlarsa kullansınlar, hedeflerine asla ulaşamayacaklarını, insanlık, hukuk ve vicdan nezdinde ağır bir şekilde yargılanacaklarını her zaman ve her durumda yüksek sesle vurgulayacağımızı hatırlatıyoruz.

Düzce Üniversitesi Rektörlüğü