KOSGEB Üniversitemizde Girişimcilik Destek Programlarını Anlattı

Mar 25

Düzce KOSGEB İl Müdürü Asım Türkmen, Üniversitemiz Düzce Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda İnşaat Bölümü öğrencilerimiz ile bir araya geldi.

Programa; Düzce Meslek Yüksekokulu Müdürü ve İnşaat Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ayhan Şamandar, İnşaat Bölüm Başkan Yardımcısı Öğr. Gör. Burak Yeşil, öğretim üyelerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

KOSGEB’in girişimcilere sağladığı destekler hakkında bilgiler veren Asım Türkmen, yeni girişimcilere 50 bin TL değerinde karşılıksız destek sağladıklarını ifade ederek 2012 yılından bugüne yaklaşık 600 firmaya toplam 10 milyon TL civarında bir katkı sunduklarını sözlerine ekledi. Programın sonunda Asım Türkmen’in sorduğu ödüllü soruları doğru cevaplayan dört öğrencimiz, hediye kartı almaya hak kazandı.

Etkinlik, Düzce Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ayhan Şamandar tarafından Asım Türkmen’e teşekkür belgesinin takdim edilmesiyle sona erdi.