Gölyaka Meslek Yüksekokulu Öğrencilerimiz Çocukluklarına Döndü

Mar 25

Üniversitemiz Gölyaka Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler Programı öğrencileri, Öğr. Gör.  Nurgül Soydaş öncülüğünde düzenledikleri etkinlikle kısa süre de olsa çocukluklarına geri döndü.

Etkinlik öncesinde Meslek Yüksekokulumuz Kampüsünde anket düzenleyen ve “Bir günlüğüne çocuk olsaydın ne yapardın?” sorusundan hareket eden öğrencilerimiz, aldıkları cevaplara göre bu etkinliği gerçekleştirdiklerini ifade ettiler.

En çok pamuk şekeri, leblebi tozu, elma şekeri yemek ve çizgi film izlemek gibi cevaplar aldıklarını söyleyen öğrencilerimiz, bu cevapları uygulamaya geçirerek eğlenceli ve keyifli bir etkinlik düzenledi.

Pamuk şekeri, leblebi tozu, elma şekeri yiyen ve dönemin çizgi filmlerini izleyen öğrencilerimiz, geçmişe nostaljik bir yolculuk yaparak çocukluklarına geri döndü.