Lisans Son Sınıf ve Yüksek Lisans Öğrencileri için TOEIC (The Test of English for International Communication) Deneme Testi

Mar 30

Düzce Üniversitesi Hakime Erciyas Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından Düzce Üniversitesi Lisans Son Sınıf ve Yüksek Lisans öğrencilerine yönelik olarak 9 Nisan 2016 Cumartesi günü saat 10.00’da Atatürk Eğitim ve Kültür Merkezinde TOEIC Deneme Testi yapılacaktır.

TOEIC testi uluslararası bir ortamda çalışmak için gerekli İngilizce becerisini ölçmeyi amaçlayan bir testtir. Diğer bir deyişle mezun olacak öğrencilerin iş ortamında İngilizce olarak ne ölçüde işlevsel olabileceklerini ölçmeyi amaçlamaktadır.

Uygulanacak olan test ücretsiz olup okuma ve dinleme becerilerini kapsayacaktır. Test soruları ETS Türkiye ajansı tarafından öğrencilerin adına düzenlenerek gönderilecek ve sınav sonuçları daha sonra yine aynı ajans tarafından liste halinde üniversitemize bildirilecek ve ilan edilecektir.

Sınava girmek isteyen öğrencilerin 31 Mart 2016 tarihine kadar öğrenim görmekte oldukları Fakülte, Yüksekokul veya Enstitü Öğrenci İşlerine bizzat başvurmaları gerekmektedir.