Öğrencilerimizden Tiyatro Gösterisi

Nis 01

Düzce Meslek Yüksekokulu ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencilerimiz tarafından hazırlanan “Hadi Yine İyisin 3” isimli tiyatro gösterisi, Üniversitemiz Cumhuriyet Konferans Salonu’nda sahnelendi.

Öğrencilerimiz Mustafa Çelik ve Doğukan Kaplan’ın yönetmenliğini yaptığı tiyatro gösterisinin senaryosu da öğrencimiz Emre Direk tarafından kaleme alındı. Komedi türünde, iki perde ve dört skeçten oluşan gösteride öğrencilerimiz, başarılı bir performans göstererek yeteneklerini sahneleme imkanı elde etti.

Çok yoğun bir izleyici kitlesi tarafından ilgiyle takip edilen gösteride izleyicilere keyifli ve eğlenceli dakikalar yaşatan tiyatro ekibindeki öğrencilerimiz, katılımcılardan çok olumlu tepkiler ve büyük alkış aldı.