Öğrencilerimiz Sektör Temsilcileri İle Buluştu

Nis 05

Üniversitemizin 10. Yıl Etkinlikleri kapsamında düzenlenen “İş Hayatına Hazırlık” konulu seminer, Cumayeri Gümüş Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Cumayeri Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen seminere, Standart Profil Düzce Fabrikası’ndan Endüstri Mühendisi Nesimi Gök ve Kurumsal İnsan Kaynakları Uzmanı Gürhan Sara konuşmacı olarak katıldı.

Meslek Yüksekokulumuz öğrencilerine yönelik bilgi, tecrübe ve deneyimlerini paylaşan davetli konuşmacılar, fabrikaların meslek yüksekokulu mezunlarından beklentileri ve meslek yüksekokulu öğrencilerinin kalifikasyonu konuları hakkında önemli bilgiler verdi.

Sektör temsilcileri ve öğrencilerimizin buluşması şeklinde geçen ve yoğun ilgi gören seminerde öğrencilerimizin ve öğretim elemanlarımızın sorularını da cevaplandıran Nesimi Gök ve Gürhan Sara’ya program sonunda teşekkür belgesi takdim edildi.