Açık Kapı Uygulaması Üniversitemizin Kurumsallaşmasına Katkı Sağlıyor

Nis 05

Kuruluşunun 10. yılını kutlayan ve bu 10 yıllık süre içerisinde büyük başarılara imza atan Üniversitemiz;  demokratik, şeffaf ve katılımcı yönetim anlayışının bir gereği olarak başlattığı Açık Kapı Uygulaması’na devam ediyor.

Akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm mensuplarımızın sorun, görüş, öneri ve beklentilerini dinlemek ve çözüm yolları geliştirmek amacıyla hayata geçirilen Açık Kapı Günü’nün beşincisi gerçekleştirildi.

Rektörlük Makamı’nda gerçekleştirilen Açık Kapı Günü’nde Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, mensuplarımızı tek tek kabul ederek kendisine iletilen soru, görüş ve önerilere yönelik değerlendirmelerde bulundu.

Üniversitemizin kurumsallaşmasına katkı sağlayan Açık Kapı Uygulaması, her ayın ilk Pazartesi günü gerçekleştirilmeye devam edecek.