CERN – Türkiye Üniversite Sanayi ve İşbirliği Konferansı

Nis 06

2015 Mayıs ayında Ülkemizin Avrupa Nükleer Araştırma Örgütü’ne (CERN) ortak üyeliğinin başlaması ile Ülkemizde üretim yapan sanayi firmalarımızın CERN’de yapılan alım ve ihalelere katılma hakkı elde etmesi üzerine CERN ve üye ülkelerdeki firmalar arasında bilgi akışı ve iletişimi sağlamak, ihaleler konusunda Türk sanayicisini bilgilendirmek ve katılımlarını sağlamak üzere Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği bünyesinde TOBB-CERN Sanayi Ofisinin kurulduğu ve faaliyetlerine başladığı bildirilmiştir.

Bu kapsamda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen “CERN – Türkiye Üniversite Sanayi ve İşbirliği Konferansı” 14 Nisan 2016 tarihinde TOBB İkiz Kuleler Ankara’da gerçekleştirilecektir.

Konferansa katılım için kayıtların www.tobb.org.tr/cernkayıt   adresinden yapılabileceği bildirilmiştir.