Üniversitemizde Piyano Konseri Düzenlendi

Nis 07

Üniversitemiz Çağdaş Yaşam Topluluğu tarafından organize edilen ve Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Müzik Bölümü Dr. Zerin Rasul Sınıfı öğrencileri tarafından icra edilen piyano konseri, Cumhuriyet Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İdris Şahin, öğretim üyelerimiz ve öğrencilerimizin katıldığı konserde, Dr. Zerin Rasul Piyano Sınıfı öğrencileri, başarılı bir sahne performansı sergileyerek dinleyiciler tarafından büyük beğeniyle karşılandı. Salondakilere keyifli dakikalar yaşatan öğrenciler, piyano alanındaki hünerlerini icra ederek salondakilerden büyük alkış aldı.

Konserin sonunda Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İdris Şahin tarafından, konser ekibine teşekkür belgesi takdim edildi.